Μολίς την έφτιαξα και την δοκίμασα και ειναι θεΐκή – βρέ Άκη πάει η δίαιτα! Α, και για όσους αναρωτιούντε απο το Λονδίνο πια κρέμα γάλακτος να διαλέξουν (υπάρχουν τόσες θεέ μου), έβαλα single cream (300ml) και double cream 100ml (δεν μπορούσα να καταλαβω την διαφορά απο τις συσκευασίες!)….
Να είσαι πιο σαφής απο έτσι δεν γίνεται ! Έχω παρακολουθήσει πολλά vidéo με συνταγές αλλα τις περισσότερες φορές ειναι πολυ blabla Ενώ τα δικά σου ειναι απλά σαφή και μερακλίδικα αδύνατον να μη έχουν επιτυχία Έχεις δίκαιο που μας τρέχουν τα σάλια 😋 αλλα νομίζω αυτο ειναι το μυστικό σου να μας παρακινεί να εκτελουμε τις συνταγές σου Να είσαι παντα καλα και εμείς να προσπαθούμε να φανούμε άξιοι του δασκάλου μας 👍
Η ονομασια του φυλλου κρουστας για μπουγατσα στα αγγλικα ξερει κανεις ποια ειναι? Μενω αγγλια και αντε να εξηγησω στον υπαλληλο στο sainbury's οτι θελω φυλλο για μπουγατσα 😀
Ρε παιδιά, όποιος σκηνοθετεί τέλος πάντων…λίγο ας το πετύχει κάπου. Έστω στο επίμαχο σημείο όταν το κόβει στο τέλος. Μα να μη μένουμε με την απορία κρίμα είναι 🤔
Λοιπόν, ένα καλό νέο, ένα κακό νέο, μία ερώτηση και φοβερο tip για όλους. Πρώτα, το καλό νέο: Άκη έκανα πριν μια βδομάδα την μπουγάτσα με τυρί (εκείνη με το κουτάκι σόδα(!) ). Βγήκε κορυφαία, η γέμιση άριστη και το φύλλο, για έτοιμο, έπιασε κορυφη. Δεν το περίμενα με την καμία να πετύχει. Το κακό νέο: Έκανα χθες με την κρέμα. Βγήκε όντως … πατσαβουρόπιτα.. Άλλου άψητη, νιενιε, φύλλα μαλακά εδώ κι εκεί. Η ερώτηση: Μπορώ να κάνω την μέθοδο με τυρί , αλλα να βάλω τα υλικά κρέμας? Εννοείται καποιος θα πει 'γιατί όχι ρε βλάχο' , αλλα επείδη η γέμιση τυρί ήταν πολύ πιο πηχτή, γι αυτό ρωτάω(Θα το δοκιμάσω κι ας πεις όχι! :). Και το tip: Πώς την διατηρούμε? Αφού κρυώσει η μπουγάτσα, την κόβουμε σε μεγάλα κομάτια, τη βάζουμε σε ειδικά σακουλάκια καταψυξης, και κατευθείαν κατάψυξη. Όταν τη βγάλεις απο κατάψυξη, Σε προθερμασμενο φούρνο 150ο για τουλαχιστον 25 λεπτά . Εκτός οτι διατηρείται τουλαχιστον για 3 βδομαδες, είναι ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΗ, σαν να την έκανες εκείνη την μέρα. Είναι απίστευτο.
Άκη, οι Θεσσαλονικείς φοιτητές τις Σουηδίας, που δεν το χουν με το πρωϊνο ξυπνημα αλλά θελουν την πρωινή τη μπουγατσουλα ζεστή, αναρωτιούνται αν μπορείς να ψησεις τα φυλλα το βραδυ κ το πρωί να συμπληρωσεις την κρεμα κ να ολοκληρωσεις το ψήσιμο ! Tack ! 🙂
Ακη εφτιαξα τη μπουγατσα οπως ακριβως λες, 20 λεπτα το φυλλο και αφησα αλλα 25 μετα με τη κρεμα και ακομα παραμενει ρευστη η κρεμα με σωστες θερμοκρασιες στον αερα. Τι συμβαινει? Να το αφησω και αλλο σε αυτη τη περιπτωση?
πλάκα μας κάνεις; τι σχεση έχει αυτό το τούβλο που έφτιαξες με μπουγάτσα; πες τη συνταγή σου όπως θες, "μπουγατσα" όμως μην την λες γιατί "ουδεμίαν σχέσην". πές την click-bait καλύτερα!
άριστη συνταγή 10"""" αλλά ο κομάντο νίντζα -φραντζόλα που πετάει το φύλο και κολλάει στις γωνιές ήταν όλη η παράσταση ….λύθηκα στα γέλια να είσαι καλά βρε φίλε
proti fora ti sindagi afti parousiasete stin Fei kai onomasete tempeliki mpougaca apotote ftiaxno poli sixna omos exo alaksi ligo tin sindagi sas, galla den vazo skedon, vazo krema galaktos kai krema tiri maskarpone, kai 2 koutalies tis soupas simigdali psilo, kai 2 avga giati mou mirize poli avgo kai to sindiasa telia pio mpougatsa den ginete sefxaristo AKI EISAI TELIOS…
Απαρεδεκτο το βιντεο μονο και μονο απο τον τιτλο του.. Μην τα καταστρεφετε ολα. Μπουγατσα ονομαζεται το φυλλο το οποιο ανοιγεται στον αερα με βουτυρο.. ουτε τα φυλλα κρουστας ουτε ή σφολιατα επειδη εβαλες μεσα κρεμα μπορεις να το ονομασεις ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ.. ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ειναι το φυλλο.. δεν παιζει ρολο ουτε η γεμιση ουτε τπτ… ολο αυτο με βρισκει τελειως αντιθετο.. με εκτιμηση ενας μπουγατσατζης απο τα ΣΕΡΡΑΣ.
Egw pou na vrw ena palikari na goustari na erthi germania sunora me elvetia na tou kanw ena mpougatsadiko se auto to stil na vgali kai fraga alla kai gousta. steilte re alania minima an endeiafereste.
Υπάρχουν μπουγατσατζήδες από Σέρρες και Θεσσαλονίκη που κάνουν αποκλειστικά αυτή τη δουλειά αλλά κατά τ'άλλα την καλύτερη μπουγάτσα που έχουμε δοκιμάσει ποτέ ισχυρίζεται ότι την έφτιαξε ο Άκης. Δεν σχολιάζω παραπάνω.
καλησπέρα 'Ακη με τις ωραίες σου συνταγες. Λοιπον γρηγορα θα σου πω τι ετυχε σε μενα. Εγώ κατάφερα να βρω εδώ στη Γερμανία φύλλα για μπαγκλαβά. Δε νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα απλά δεν ήξερα πόσα φύλλα να χρησιμοποιήσω. Οκ 2 για τον πάτο. Έβαλα καμμια 10ρια όπως τουλαχιστον καταλαβαίνω οτι εβαλες κι εσύ αλλά δεν τα χρησιμοποιησα όλα, μείναν αρκετά, περιπου 6,7 κομματια.Έκοψα ενα κομματι μετά απο 5,10 λεπτα αφου την εβγαλα απο τον φουρνο και η γωνιά γέμισε ρευστή γέμιση. Οι χρόνοι ψησίματος ήταν όπως περιέγραψες. Παίζει να έπρεπε να βάλω περισσότερα φύλλα για να τραβήξουν περισσότερο την κρεμα και ίσως να αφηνα για τον φούρνο μου λίγο περισσοτερο χρονο ψησίματος;
Ακη Η κρέμα δεν βγαίνει καλη έχει πολλά αβγά και γίνεται σφουγγάρι!!το φύλλο ειναι αρκετά καλό…
Αφου δεν εχεις πει να μην ακουμπαμε το φυλλο με το πινελο σε αλλες συνταγες ???😕😕
Kitchenlabιώτες και kitchenlabιώτισσες! 😛
μπορούμε να μην βάλουμε μαύρη ζαχαρη?
aκη τελειες οι συνταγεςς σου!!γινεται να τη κανουμε με σπιτικο φυλλο ε?!!
μπορουμε να το ψησουμε στις αντιστασεις στους 170??
Άκη πόσο καιρό αντέχει η μπουγάτσα; και θέλει ψυγείο ή είναι οκ και έξω;
Μολίς την έφτιαξα και την δοκίμασα και ειναι θεΐκή – βρέ Άκη πάει η δίαιτα! Α, και για όσους αναρωτιούντε απο το Λονδίνο πια κρέμα γάλακτος να διαλέξουν (υπάρχουν τόσες θεέ μου), έβαλα single cream (300ml) και double cream 100ml (δεν μπορούσα να καταλαβω την διαφορά απο τις συσκευασίες!)….
ΑΚΗ ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ.ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.
μπουγάτσα είναι μόνο για τους Αθηναίους
για μένα είναι γλυκιά πίτα
η κρεμόπιτα
ακη μπορω να βαλω 600 γαλα και 200 κρέμα γαλακτος
Να είσαι πιο σαφής απο έτσι δεν γίνεται !
Έχω παρακολουθήσει πολλά vidéo με συνταγές αλλα τις περισσότερες φορές ειναι πολυ blabla
Ενώ τα δικά σου ειναι απλά σαφή και μερακλίδικα αδύνατον να μη έχουν επιτυχία
Έχεις δίκαιο που μας τρέχουν τα σάλια 😋 αλλα νομίζω αυτο ειναι το μυστικό σου να μας
παρακινεί να εκτελουμε τις συνταγές σου
Να είσαι παντα καλα και εμείς να προσπαθούμε να φανούμε άξιοι του δασκάλου μας 👍
boa tarde. Seria possível legendas em Português do Brasil.good afternoon. It would be possible to subtitles in Portuguese from Brazil.
english receipe pleaseeeeee
yummmmmo
made this and it was perfect.
Οκ… Ολες οι συνταγές μου βγαινουν τελειες! ευχαριστώ!ο άντρας μου ακομα περισσότερο! Αυτη εδω ομως 2 χρονια τωρα δεν…. Και είναι τοσο νοστιμη μονο που το φυλλο μου βγαινει νιανια στο τελος… Η κρεμα πολυ καλη και το φυλλο αρχικα πολυ τραγανο… Μολισ βγει την δευτερη φορα ειναι νιανια… Υποψιαζεται κανεις γιατι?????
Η ονομασια του φυλλου κρουστας για μπουγατσα στα αγγλικα ξερει κανεις ποια ειναι? Μενω αγγλια και αντε να εξηγησω στον υπαλληλο στο sainbury's οτι θελω φυλλο για μπουγατσα 😀
Εντάξει φανταστική και πανεύκολη!!!
Κάνε κοτόπουλο αλά κρεμ
Άκη μου Κιτσενλαμπόπουλα καλύτερα…..
Λυπαμαι,εχω φαει καλυτερες δεν με τρελανε….περιμενα το κατι αλλο…
Ποσο τελεια ειναι!!
Την έφτιαξα σήμερα και ήταν τέλεια!!! Μακάρι να μπορούσα να σου στείλω κάπου φωτογραφία…
Φιλάκια σταρ
Ρε παιδιά, όποιος σκηνοθετεί τέλος πάντων…λίγο ας το πετύχει κάπου. Έστω στο επίμαχο σημείο όταν το κόβει στο τέλος. Μα να μη μένουμε με την απορία κρίμα είναι 🤔
Λοιπόν, ένα καλό νέο, ένα κακό νέο, μία ερώτηση και φοβερο tip για όλους.
Πρώτα, το καλό νέο: Άκη έκανα πριν μια βδομάδα την μπουγάτσα με τυρί (εκείνη με το κουτάκι σόδα(!) ). Βγήκε κορυφαία, η γέμιση άριστη και το φύλλο, για έτοιμο, έπιασε κορυφη. Δεν το περίμενα με την καμία να πετύχει.
Το κακό νέο: Έκανα χθες με την κρέμα. Βγήκε όντως … πατσαβουρόπιτα.. Άλλου άψητη, νιενιε, φύλλα μαλακά εδώ κι εκεί.
Η ερώτηση: Μπορώ να κάνω την μέθοδο με τυρί , αλλα να βάλω τα υλικά κρέμας? Εννοείται καποιος θα πει 'γιατί όχι ρε βλάχο' , αλλα επείδη η γέμιση τυρί ήταν πολύ πιο πηχτή, γι αυτό ρωτάω(Θα το δοκιμάσω κι ας πεις όχι! :).
Και το tip: Πώς την διατηρούμε? Αφού κρυώσει η μπουγάτσα, την κόβουμε σε μεγάλα κομάτια, τη βάζουμε σε ειδικά σακουλάκια καταψυξης, και κατευθείαν κατάψυξη. Όταν τη βγάλεις απο κατάψυξη, Σε προθερμασμενο φούρνο 150ο για τουλαχιστον 25 λεπτά .
Εκτός οτι διατηρείται τουλαχιστον για 3 βδομαδες, είναι ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΗ, σαν να την έκανες εκείνη την μέρα. Είναι απίστευτο.
Άκη, οι Θεσσαλονικείς φοιτητές τις Σουηδίας, που δεν το χουν με το πρωϊνο ξυπνημα αλλά θελουν την πρωινή τη μπουγατσουλα ζεστή, αναρωτιούνται αν μπορείς να ψησεις τα φυλλα το βραδυ κ το πρωί να συμπληρωσεις την κρεμα κ να ολοκληρωσεις το ψήσιμο ! Tack ! 🙂
Άκη, μπορείς να κάνεις την κλασσική μπουγάτσα Θεσσαλονίκης;
Είμαι από Θεσσαλονίκη, λατρεύω τη μαγειρική (και τη μπουγάτσα) και αγαπώ τους Beatles. Το ιδανικό βίντεο για μένα 😉
Ακη εφτιαξα τη μπουγατσα οπως ακριβως λες, 20 λεπτα το φυλλο και αφησα αλλα 25 μετα με τη κρεμα και ακομα παραμενει ρευστη η κρεμα με σωστες θερμοκρασιες στον αερα. Τι συμβαινει? Να το αφησω και αλλο σε αυτη τη περιπτωση?
Ακη την έκανα και μέσα μου βγήκε ρευστή .Μάλλον κάπου έκανα λάθος με το ψήσιμο …
Γιατί δεν βγάζεις τις πετσετουλες από τους φούρνους; δεν φαίνεται ωραίο!
Je m'aime pas car je ne sais pas réalisé cette recette car il
donne pas les gramage des ingrédients déçu 🤔
πλάκα μας κάνεις; τι σχεση έχει αυτό το τούβλο που έφτιαξες με μπουγάτσα; πες τη συνταγή σου όπως θες, "μπουγατσα" όμως μην την λες γιατί "ουδεμίαν σχέσην". πές την click-bait καλύτερα!
Aκη η μπουγάτσα δεν υπάρχει,η καλύτερη συνταγή και η πιο νόστιμη μπουγάτσα που έχω δοκιμάσει !!!!Αντεξε μια μέρα μόνο… Μπράβο Ακη συνέχισε έτσι !
Σε φουρνο με.γκαζι ψηνεται? Το χει δοκιμασει κανεις?!
Teleia suntagh mprabo akh
Θεσσαλονικιε Είσαι τρέλα!
Σεφ μπορώ να το κάνω όλο αυτό σε φόρμα του κέικ?
Δεν υπάρχεις Άκη!! Κάθε σού συνταγή είναι κόλαση!! 😍😍😍Bravo!!! 👍👍
Γειά σου Άκη, ερώτηση, την δεύτερη φορά που βάζεις την μπουγάτσα στον φούρνο,
με την γέμιση, πάλι στον αέρα την βάζεις;;;
Telia 😋
άριστη συνταγή 10"""" αλλά ο κομάντο νίντζα -φραντζόλα που πετάει το φύλο και κολλάει στις γωνιές ήταν όλη η παράσταση ….λύθηκα στα γέλια να είσαι καλά βρε φίλε
Πολι νοστιμι
Φοβερή συνταγή, μπράβο Άκη!
Ερώτηση : μπορώ ν' αντικαταστήσω το "κανονικό" γάλα, με γάλα ρυζιού, σόγιας, κλπ;
proti fora ti sindagi afti parousiasete stin Fei kai onomasete tempeliki mpougaca apotote ftiaxno poli sixna omos exo alaksi ligo tin sindagi sas, galla den vazo skedon, vazo krema galaktos kai krema tiri maskarpone, kai 2 koutalies tis soupas simigdali psilo, kai 2 avga giati mou mirize poli avgo kai to sindiasa telia pio mpougatsa den ginete sefxaristo AKI EISAI TELIOS…
αγαπάμεεεε!!!
Σούπερ συνταγή για Σάββατο Κυριάκο μαζί με τα παιδιά!!😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Πολύ ωραία η συνταγή σου, αλλα την προτιμώ με σφολιάτα, και σιμιγδαλι.
Καλό θα ναι γλυκά με κρέμα να μην τα ονομάζουμε μπουγάτσες γιατί μπερδεύονται οι αθηναίοι μύστες, γνώμη μου πάντα.
Άκη εννοείς αέρα + πάνω κάτω ή σκέτο αέρα?
Συγχαρητήρια στον Άκη και στους συνεργάτες του. Εξαιρετική συνταγή.
L
Εχω φτιαξει απειρες μπουγατσες…..μακραν η καλυτερη!!!! Τελεια🌺🌺
Μπράβο Ακή
Και εσύ μοναδικός είσαι!!!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ…… ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΙ…..
Απαρεδεκτο το βιντεο μονο και μονο απο τον τιτλο του.. Μην τα καταστρεφετε ολα. Μπουγατσα ονομαζεται το φυλλο το οποιο ανοιγεται στον αερα με βουτυρο.. ουτε τα φυλλα κρουστας ουτε ή σφολιατα επειδη εβαλες μεσα κρεμα μπορεις να το ονομασεις ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ.. ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ειναι το φυλλο.. δεν παιζει ρολο ουτε η γεμιση ουτε τπτ… ολο αυτο με βρισκει τελειως αντιθετο.. με εκτιμηση ενας μπουγατσατζης απο τα ΣΕΡΡΑΣ.
waking up on a snowy day watching your cooking videos is the best thing ever…I can't wait to make this today
Εσεις που γκρινιαζετε κ ολα σας φταινε τραβατε αλλου αν εχετε προμπλεμ…ε μα πια
Egw pou na vrw ena palikari na goustari na erthi germania sunora me elvetia na tou kanw ena mpougatsadiko se auto to stil na vgali kai fraga alla kai gousta.
steilte re alania minima an endeiafereste.
Φανταστική ιδέα μπράβο μικρέ…..έγραψες πάλι!!!!!
Καλησπέρα Άκη, ο φούρνος μου δεν έχει αερα, είναι αερίου και δεν ξέρω πως να ψήσω τα φύλλα για να μου βγουν εξίσου καλά.. τι να κάνω?
Den mporo na vro tin sintagi .kano click sto site alla den mou dini tis dosis
Δυστυχώς χρησιμοποίησα πυρέξ. Οπότε και τις δύο φορές δε μου πέτυχε. Η συνταγή θέλει κανονικό ταψί, όπως αυτό που χρησιμοποιεί.
κιτσεν λαμπιδες
???? traduzca al castellano por favor.
Μόνο μπουγάτσα δεν είναι αυτό που κάνεις.
'oute ninja na eisai' 😂😂😂😂😂😂
Γειά σου Άκη αρχηγέ με τις συνταγάρες σου!
Άκη μου να σε ρωτήσω μπορώ να φτιάξω απο την προηγούμενη μέρα την γέμιση και να την βάλω στο ψυγείο;
Καλή είναι βρε παιδιά? Αξίζει να την δοκιμάσω?
δεν μπορω να βρω τα υλικα ρε Ακη
Μπουγάτσα είναι μόνο με φύλλο αέρος…αυτό είναι αλλο πραγμα
Αμάν ρε Άκη,ζημιά είσαι!😅😅😅
Υπάρχουν μπουγατσατζήδες από Σέρρες και Θεσσαλονίκη που κάνουν αποκλειστικά αυτή τη δουλειά αλλά κατά τ'άλλα την καλύτερη μπουγάτσα που έχουμε δοκιμάσει ποτέ ισχυρίζεται ότι την έφτιαξε ο Άκης. Δεν σχολιάζω παραπάνω.
κιτσενλαμπιότες
Τις δοσολογιες που θα της βρω? Γτ μπηκα στη σελιδα κ δν φορτιζει για να δω τις δοσολογιες γ τα υλικα
ξερει καποιος την συνταγη γιατι δεν μπορω να την βρω..
Φοβερός
την εβαλα οπωσ ειπες 200 βαθμους και ψηλα..με 2 φυλλα απο κατω αλλα ενω απο πανω σχεδον αρπαξε απο κατω μ βγηκε νιανια..!!γιατι μου συνεβη αυτο?
Γίνεται χωρίς καθόλου ζάχαρη αλλά με μέλι από πάνω στο τέλος;
Είμαι σίγουρος πως ο επόμενος μετά τον Άκη που δοκιμάζει αυτές τις "οργασμικές" συνταγές , είναι ο κάμεραμαν…!!! 😉
Kitchenλαμπιωνια😂😂😂 πάει τωρα με το κλίμα των Χριστουγέννων😂 Άκη σ'αγαπώ καλές γιορτές!!
Αφτο είναι η κακοποίηση τις μπουγάτσας σε βαθμό κακουργήματος
Ωραία βγήκε. δείξε την και με μίνι σφολιατάκια .απλά τα γεμίζεις και βουαλά υπεροχα μπουγατσάκια με τρέλα.
Se ve muy bueno! La próxima ves que vaya a Grecia le diré a mi suegra que quiero bugatza! Saludos desde Perú
καλησπέρα 'Ακη με τις ωραίες σου συνταγες. Λοιπον γρηγορα θα σου πω τι ετυχε σε μενα. Εγώ κατάφερα να βρω εδώ στη Γερμανία φύλλα για μπαγκλαβά. Δε νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα απλά δεν ήξερα πόσα φύλλα να χρησιμοποιήσω. Οκ 2 για τον πάτο. Έβαλα καμμια 10ρια όπως τουλαχιστον καταλαβαίνω οτι εβαλες κι εσύ αλλά δεν τα χρησιμοποιησα όλα, μείναν αρκετά, περιπου 6,7 κομματια.Έκοψα ενα κομματι μετά απο 5,10 λεπτα αφου την εβγαλα απο τον φουρνο και η γωνιά γέμισε ρευστή γέμιση. Οι χρόνοι ψησίματος ήταν όπως περιέγραψες. Παίζει να έπρεπε να βάλω περισσότερα φύλλα για να τραβήξουν περισσότερο την κρεμα και ίσως να αφηνα για τον φούρνο μου λίγο περισσοτερο χρονο ψησίματος;
Ακη, θες να καταλήξουμε χοντροί ;;;;τι κανεις πάλι ;;; Πρεπει να το φτιάξω!!!
mou leipse ayth h fwthnh kouzina 😔
μπορούμε στην κρέμα να ρίξουμε και ψιλό σιμιγδάλι??? και αν ναι τι ποσότητα?
Σε ευχάριστουμε πολύ για την υπέροχη συνταγή σου,έφτιαξα την μπουγάτσα κ έγινε πεντανόστιμη 👍👍
Τhank you! Very easy recipe !!!
Next time tell us how much milk and cream to use
Found this recipie months ago, made it today. OMG it was so esay to make, so easy to bake and tasted so good. Thanks you Akis. Next up
Gia sou file akh, thn thn EKANA, k ta ligourgia 8en avisan TIPOTA, 8a thn kano palh,an evasa 1/2koupa simix8ali 8a thn skotona????.kalo S/K file
κυριε ακη η μπουγατα ειναι τελεια την εστειλα στους φιλους και τους αρεσε
2019, Londino, ftiaxnw tin mpougatsa sou gia na entipiwsiasw to tairi mou 😉 Na se kala!
Where is the recipe for ingredient measurements please
Συνχαρητηρια φαίνεται super!!! Σε άλλες συνταγές που έχω δει την ονομάζουν γαλατόπιτα!! Θα μπορούσα αντί για κρέμα γάλακτος να το βάλω όλο γάλα!!!
κυριε ακη την μπουγατσα μπορουμε να την με σοκολατα