ナッツたっぷり!ピーカンナッツタルトの作り方 | Pecan Tart Recipe | Emojoie Cuisine

ナッツたっぷり!ピーカンナッツタルトの作り方 | Pecan Tart Recipe | Emojoie Cuisine


Salut👋 Emojoie here. This time, I will make a tart by using my favorite pecan nuts. Pecan nuts has a slight taste of caramel and maple syrup. So I would like to make a tart with maple syrup and brown sugar. First of all, we will start with the tart dough. There are two types of sugar-added tart dough: sucrée and sablé. The difference is the order in which the ingredients are mixed. Even if the amount is the same, the name changes in the order of mixing. Sablé dough begins with mixing butter and flour in this way. For the sucrée dough, add sugar and eggs to butter, and lastly, add flour. Mix the ingredients so that they become sandy like this. Sugar is added here, but you can also mix it with flour from the beginning. The sugar can be powdered sugar or fine granulated sugar like this. Finally, add eggs to make a lump of dough. Press the dough against the table to make it even. Also check for any remaining pieces of flour or butter. This amount is equivalent to two tarts, so save the dough in half. Let the dough cool in the refrigerator for at least an hour before using it.
Freeze for long-term storage. Since it has cooled down to the right hardness, stretch it immediately with a rolling pin. When it cools tightly, it hardens and breaks when the fabric is stretched, so let it return to room temperature and knead the dough by hand before use. Stretch it to a thickness of 2mm. It will be around that thick when it is stretched to a circle of about 30cm. The tart ring is 18cm and 2.5cm high. Lift once to get the dough firmly to the corner of the tart. This will make a beautiful tart. After pasting the dough on the side, cut off the excess dough. Make holes so that it does not swell. This time, we will not use the weight (pie weight?). If you bake it as it is, the side of the dough will be lowered, so we use aluminum foil to support it. Paste it tightly. If the fabric swells along the way, remove the air. If you put a filling that is not dense, it will leak from the holes. Spread the egg to close the hole. Lightly bake to harden the egg. From here, make the filling. I use coconut sugar, but any sugar is fine here. Coconut sugar is a sugar that smells similar to brown sugar. Then maple syrup. The scent of these two sweeteners goes well with pecan nuts! Add an extra egg to the rest of the eggs you used earlier. Of course, we don’t use egg shells.😜 Add melted butter and flour. I felt that the flour was not enough while mixing, so I doubled it. I used 20g in total. Gently add pecan nuts to mix with the filling. Place pecan nuts on top. Put the beautiful nuts on top, cut the missing nuts into small pieces and use them again. Please use tweezers because it gets clumsy😐 This is another important point because it looks delicious when arranged neatly. It sounds delicious~🤤 Apply nappage or apricot jam for glazing when it cools. After all, it looks delicious when it’s shiny. Done! The dough is crispy and looks delicious. The nuts are packed tightly. This is really delicious! The maple and coconut sugar fragrance and gentle sweetness make the pecan nuts more delicious. Hanzo chef is excited😆 He can’t eat nut tarts, so I’ll always have a snack lamb jerky for him. Thank you so much for watching today. Salut👋

100 thoughts on “ナッツたっぷり!ピーカンナッツタルトの作り方 | Pecan Tart Recipe | Emojoie Cuisine

  1. タルトを焼く時に重しをするのって結構面倒なんですが、そのまま焼いてしまうと高さの無いタルトになってしまうんです。

    そこで、生地が落ちないようにアルミホイルを使って側面を支えるように焼くと綺麗に焼けるんです。
    少しはタルトを焼く手間が減るかなーと思います。ぜひ試してみてください。

  2. えもさんって毎回毎回テスト前の疲れMAXの時に動画出されるんですけど、これはえもさんからのプレゼントですか?

  3. ただただ美味しそうです😌💓
    タルト生地焼いてるときに空気を抜くとオーブンの温度下がらないのでしょうか?
    結構すぐに下がってしまうと思い込んでいるので…すみません💦

  4. 完成品食べようと思って手を伸ばしたんだけれども、iPhoneの液晶が私と完成品の仲をぶち壊してきました。邪魔しないでくれ。

  5. タルト凄い美味しそうです(o^^o)
    質問なのですが…
    えもじょわさんは小麦粉は何を使っていますか?
    私は準強力粉を使ってみたいのですが…大丈夫でしょうか?

  6. まってました❤️
    大好きです❤️😍
    最近知って毎日みてます笑笑
    絵文字つき❤️かわいいですねぇ笑笑

  7. フィリングの配合、めっちゃ新鮮👀❗️タルトストーン無しで、エッジの立ったタルト台🥧(エッジは大事!)が焼けるなんて💕
    大好きなエンガーディナー、フィリングが冷めた時に固くなっちゃう失敗を重ねてきた経験から遠ざかって幾年月・・
    このレシピ見て、チャレンジする気が湧いてきました〜😊

    フィリング、ダマンド風にアーモンドプードル入れても美味しく出来るかしら⁉️

  8. えもじょわさんが生地伸ばしているときに敷いている目盛りとか円がたくさん描いてあるシートが欲しいです

    名称がわからないので調べようにもどうしたら良いやら…

  9. スライドして切れるラップだと…!?!?なんかお洒落。フランスだとメジャーなのでしょうか?

  10. タルトの余った生地を切るやつ、
    白雪姫で見てからずっとやりたいと思ってるんだよね〜(◦ˉ ˘ ˉ◦)

  11. もうすぐクリスマスなので、簡単に作れるクリスマスケーキ的な感じのものを作って欲しいです

  12. 一瞬サムネがウニに見えた

    ピーカンナッツ?ペカンナッツ?食べたことないけど美味しそう

  13. エシレ、、なんて贅沢なタルトなんだ、、、、えもさんの手に揉まれて、、えっちぃ、、(?)

  14. えもじょわさんの動画が1番分かりやすいし無駄な動作もないから大好きです!
    これからもステキなスイーツ楽しみにしてます!!

  15. 耳で楽しめて観て楽しめて
    美味しそうでお腹すいて……(笑)
    ピーカンナッツって馴染みなくて調べたらくるみに近いのか
    絶対うまいーですよね

  16. うはーカリカリ……えもじょわさんの作るスイーツが出てきたら何個でもおかわりしちゃいますよ…(*´∀`*)美味しそう

  17. ピーカンナッツってなんであんなに美味しいだろう?近くに売ってればもっと食べたい!クルミとかナッツ系そんなに好きじゃないけど本当に美味しい。他のナッツじゃなくてピーカンナッツで作るから意味がありそう

  18. えもじょわさんって作ったお菓子とか全部自分で食べてるのかな……
    だとしたらなんで太らないの……?🤔🤔

  19. タルトの生地ののす作業とか生地を貼り付けるフォンサージュて作業お菓子作り家でめっちゃやってるよ!て人でもちょっとなれるまで難しいと思う、けど出来たときの達成感凄いから!一回は作ったがいいと思う!!

    なんか知らんやつがすみません

  20. えもじょわさんの音全部好きなんですけど、特にバターの紙剥がす音が大好きなので開始すぐに死にましたありがとうございました….
    あぁ、今回も美味しそうだ….

  21. ピーカンナッツやみつきすぎる(>_<)
    こんなに大量に使うなんてっ贅沢すぎる(*´ω`*)

  22. タルトとかサブレとか手ですり混ぜる系のクッキー生地めちゃくちゃ苦手(作るのが)
    手の熱で溶ける。フードプロセッサー欲しい

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