RARE! LEMANG JAGUNG JARANG DIJUMPAI…. SALAM AIDILADHA | EATING SHOW W/ ASMR

RARE! LEMANG JAGUNG JARANG DIJUMPAI…. SALAM AIDILADHA | EATING SHOW W/ ASMR


GIVEAWAY FOR 50 PEOPLE WHO ARE LUCKY GET FREE BASURO CUT 🤩 and many people ask me! eating with large portion but still same size. and they said if mine! 3-5kg just two spoon of rice 😅 my solution is take 1 sachet COCO-DOT before breakfast main ingredients is TWO TYPE OF PREMIUM COCOA aslo with CHIA SEED & OAT last but not least is my fav Indian Herbs AYURVEDA for more details about the PRODUCT and GIVEAWAY in description earthquake! 😱 Lemang Jagung why my Lemang Jagung like that? 😅 only 2 slices are normal shape 😅 Rendang Beef Assalamualaikum & Hey Syedot Nation! so today still AidilAdha and im gonna eat Beef menu.. but yeah! i know a lil bit lated 3rd day aidiladha it’s still celebration day rite? 😂 like usual menu for eid aidiladha! Lemang, Ketupat, Long Tong same menu w/ eid mubarak my fav ofcoz Lemang Jagung and Pulut Hitam but Pulut Hitam more rare then Jagung version im not sure other countries have this Lemang, but what i know only in North (Perak, Penang Kedah Perlis or Kelantan maybe) so your 1st bite! why im in love with this? cuz Lemang Jagung more tasty i donno why this Sweet Corn turn to the corner and not spread to other part 😅 Rendang Beef omg! so delicious.. and yeah! video just end here if you like my video don’t forget to hit LIKE & SUBSCRIBE button also BELL NOTIFICATION beside subscribe to get 1st notification from me everyday 630PM oh ya.. if you want to get free BASURO CUT for lose weight or maintain your ideal weight cuz main ingredients is 2 Type of PURE PREMIUM COCOA also Chia Seed & Oat Indian Herbs Ayurvera just want to declared, my product is not Supplement or any kind Pill Lose Weight Basuro Cut just a chocolate drink with Pure Cocoa, Chia Seed Oat & Ayurveda bye, Assalamualaikum..

100 thoughts on “RARE! LEMANG JAGUNG JARANG DIJUMPAI…. SALAM AIDILADHA | EATING SHOW W/ ASMR

  1. SYARAT GIVEAWAYS 50 ORG BERTUAH: LIKE, KOMEN & SHARE VIDEO INI..

    Serta Komen Umur, Berat & Tinggi sekarang, Pilihan adalah secara Random 1-2 orang bagi setiap video yang akan diupload sehingga 31/8/2019

    JIKA INGIN BELI: PRE LAUNCH RM35 SAHAJA (VOUCHER CODE: BASUNEW)

    JOM KURUS DGN BASURO CUT: https://shopee.com.my/PRE-LAUNCH-COCO-DOT-(BASURO-CUT)-i.54488810.2642523679

  2. Umur: 16
    Berat: 122
    Tinggi: 177
    " #DoakatsayalulusSPM2020 "
    Kalau bang syedot baca komen saya ni. Saya tertinggal tinggi pada komen saya hari tu

  3. SYEDOT ASMR Apa Kata Makan Lemang Kukus + Rendang Daging | Selamat Hari Raya Aidil Adha 2019 | EATING SHOW W/ ASMR MALAYSIA 🇲🇾

  4. Teringgin nak kurus…
    Semoga ade rezeki nak try COCO-DOT..

    Plus tgh berusaha utk pregnant…
    Semoga ade rezeki…

    Berat 118kg😭😭😭
    Tinggi 167…

  5. Syedot kau tunjuk makanan yg susah aku cari..skrg kempunan mana mau cari weii makanan tu huhuhu..harap ada org ketuk² pintu bgi lauk cm ni amin😂😂

  6. Its look really tasty and damn delicious . Mlm² layan video makanan raya bro syedot ni , buat aku lapar gyle siak . Daging dy eh , buat aku terliur . The best bro syedot . Sedap , lapar , terliur habis wei tengok hang makan 🤣

  7. Sedappppnyyyaaa Tgk abg syedot mkn😋….melepas lg la peluang aku nak mkn lemang😢….siape sudi belanja….nak juga😭

  8. Why syedot bgi first bite kt kitaorng sama mcm bila syedot kunyah mse dia makan 🤣 bunyi sama masa syedot bgi first bite kt kitaorng

  9. Sedap nyaa..😌 Haritu balik perak,makan lemang jagung jugak.. Yang bestnya, bukan time raya pun ada jual.. 😋

  10. Rambut syedot warna hitam..Nampak kepala je tapi apa2 sedapnya..seperti biasa pkl 1.54 pagi dapat tengok sbb dapat yt hanya ada pada pagi2 #Tabahforlyfe …

  11. Raya Aidilfitri yang lepas, family aku buat lemang jagung/Kacang/biasa. For the first time jagung win. So, for next raya Aidilfitri lemang jagung menjadi pilihan.

  12. Kali ke tiga nak dlm giveaway harap menanglah

    Umur: 13

    Tinggi :142
    Berat saye taklah teruk 40 kg jer tapi nak hadiah kan kat mak dan kakak saye sebab mereka memang kecoh dengan berat badan dia lebih lebih lagi ayah saye sebab kadar kolestrol dia tinggi jugak berat badan dia pon banyak jadi haraplah menang coco dot ni

    Ya Allah amin♥️♥️

  13. Biasa tiap kali raya mkn lemang jangung yg rarenya lemang tepung jarang org buat tp kat bota perak sentiasa ada😋😋

  14. Sekali jer masuk mlut😨😨😨 kalau sya nk2 smpai 2 ke 3 Kali kot nk habis kn satu hirisan tebal n bsar mcm tu..apa2 pn.. Trbaik Abg syedot.. Happy eid adha to

  15. memang jenis makan cenggitu ke sumbat penuh makanan dalam mulut kunyah tak sampai 5x telan. pape pon giler ah. mantappp haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *